Henrik Frenkel

Grundare

Henrik är ursprungligen affärsjournalist med över 40 år i mediaföretag. Han har varit chef för Aktuellt på Sveriges Television, chefredaktör på Veckans affärer och medgrundare till tidningen Chef. Henrik har också suttit i många styrelser och även engagerat sig som affärsängel i många start ups.
Henrik fick våren 2019 diagnosen kognitiv svikt och trolig Alzheimer. Det ledde till att han startade den uppmärksammade bloggen och podcasten Hjälp, har jag Alzheimer?!

Läs Henriks berättelse om hans resa i Alzheimerland

Henrik är ambassadör för Alzheimerfonden.

Gunilla Steinwall

Grundare / Ordförande

Gunilla har tidigare bland annat varit generalsekreterare för Hjärnfonden och A Non Smoking Generation, arbetar nu på konsultbasis som strateg och interimskonsult inom affärsutveckling, kommunikation, PR, CSR och förändringsledarskap.
Gunilla är en erfaren ledare med strategisk planering, affärsutveckling, varumärkesarbete och genomförande av stora och komplexa kommunikations- och PR-projekt som specialistkompetens. Lång erfarenhet av ledande roller som CEO, CMO, CCO inom näringsliv, kultursektorn och idéburna organisationer. Vanav att sätta viktiga frågor på kartan och skapa resultat..
Drivs av starkt engagemang och vilja att skapa skillnad.

Monica Axén

Researcher

Monica är nyss hemflyttad till Sverige efter tio år i södra Frankrike tillsammans med mannen Bengt. Monica har arbetat som internationell marknads- och produktchef och som konsult åt ett antal medicintekniska företag och inom läkemedelsbranschen. Under ett par år arbetade hon som PR-konsult på Burson-Marsteller och därefter som projektledare och copywriter på reklambyrå med i huvudsak medicinska kunder.
Tillsammans med maken drev hon senare framgångsrikt eget företag med huvudsaklig inriktning på så kallad outplacement eller chefsavveckling och skrev bland annat boken ”Uppsagd”.